Svejsning

Vi er eksperter inden for svejsning, og tilbyder både manuel svejsning og robotsvejsning.

Vi har i dag en fleksibel og effektiv svejseafdeling, der kan håndtere både store og små emner. Vi svejser i de fleste typer materialer og i mange former for stålkonstruktioner, rustfrit stål, rør og meget mere. Vi tilbyder TIG-svejsning som er særlig anvendelig til rustfrit stål – samt MIG- og MAG-svejsninger som vi typisk anvender til større stålkonstruktioner og serieproduktion hvor det er optimalt for det endelige produkt.

Ved mindre opgaver med høj kompleksiset anbefaler vi manuel svejsning. Vores team er vant til avancerede svejseopgaver, og derfor er høj kompleksitet aldrig en hindring.

Øgede kvalitetskrav betyder, at svejsning kræver stor faglig ekspertise og knowhow, og derfor er vi bl.a. også certificeret og godkendt under forordningen ISO 3834, som er den svejsemæssige del af EN 1090. Det betyder, at vi også er godkendt til svejsning af metalkonstruktioner i stål indenfor byggeri og anlæg.

Ved behov for automatisering af svejseprocessen anvender vi robotsvejsning. Robotsvejsning er mere effektiv end manuel svejsning, og der opnås en høj ensartethed og et meget stort output. Læs mere om robotsvejsning her.

18 stk. TIG- OG CO2 SVEJSNING

MANUEL I Sort, Rf. og Alu.

2 stk. PUNKTSVEJSNING

2 stk. BOLTSTAGSVEJSNING