Robot laserskæring

Vores 7-aksede robotcelle er verdens første og Danmarks eneste med kombihoved til både svejsning og skæring.  Den giver os en utrolig fleksibilitet i produktionsprocessen, og det betyder også at vi kan løse komplicerede kombi-opgaver med en helt unik præcision og sikkerhed. Robotten kan placere hovedet i enhver position inden for arbejdsområdet, og derved håndtere selv meget komplekse skæringer. Den kan desuden udføre mange forskellige typer skæringer og svejsninger af forskellige emner.

Automatisering af laserskæringsprocessen sikrer perfekte skærekanter hver eneste gang. Vi udfører både hurtige og præcise skæringer på henholdsvis tynde og kraftige materialer.

De utrolig præcise og glatte snit giver den mest optimale materialeudnyttelse af alle materialer, der kommer en tur igennem maskinen.

Laserskæring er en proces, der i løbet af de sidste 20 år har udviklet sig med ekspres-fart. Den nøjagtighed, hvormed emnerne i dag kan fremstilles, har haft stor indflydelse på konstruktionsmetoderne, og det er svært at forestille sig pladebearbejdning i det 21. århundrede uden brug af laserskæring.

Laserskæring udføres på baggrund af kundens egne tegninger, eller i samarbejde med os. Vi tilbyder bl.a. 3D tegninger af komplekse 3D emner, hvor der tages højde for udfoldninger og k-faktorer.

1 stk. 7-akset robot celle med laserskæring

Verdens første og Danmarks eneste med kombihoved