Robotsvejsning

Robotsvejsning er langt mere effektiv end manuel svejsning, og derfor går høj ensartethed hånd i hånd med et højt output ved robotsvejsning. Det betyder også at robotsvejsning gør os særligt konkurrencedygtige på både tempo, pris og ikke mindst kvalitet! Dette både ved små og større serieproduktioner.

Øgede kvalitetskrav betyder, at svejsning kræver stor faglig ekspertise og knowhow, og derfor er vi bl.a. også certificeret og godkendt under forordningen ISO 3834, som er den svejsemæssige del af EN 1090. Det betyder, at vi også er godkendt til svejsning af metalkonstruktioner i stål indenfor byggeri og anlæg.

Vi har i dag en fleksibel og effektiv svejseafdeling, der kan håndtere både store og små emner. Vi svejser i de fleste typer materialer og i mange former for stålkonstruktioner, rustfrit stål, rør og meget mere. Vi tilbyder TIG-svejsning som er særlig anvendelig til rustfrit stål – samt MIG- og MAG-svejsninger som vi typisk anvender til større stålkonstruktioner og serieproduktion hvor det er optimalt for det endelige produkt.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for robotsvejsning.

1 stk. Co welder UR10e Combi-løsning

Robot monteret på 3m track, svejsebord 1500 x 3000 mm,
Udstyret med Sigma select 400A og PI 350 AC/DC TIG