Revolverstansning

Vi anvender den nyeste teknologi ved revolverstansning. Vi har et stort udvalg af stanseværktøjer i alle former og størrelser til både stål og metaller.

Revolverstansning er et utrolig godt alternativ til laserskæring, da det i flere tilfælde kan være en billigere og mere effektiv løsning end laserskæring. Revolverstansning er f.eks. et godt alternativ til stansning i faste værktøjer og laserskæring, når der er tale om serietørrelser fra 10 – 10.000 stk. og hvor opgaven skal udføres hurtigt og effektivt. Revolverstanseren kan også køre emner med avancerede hulmønstre.

Revolverstansning er effektivt ved alle størrelser emner lige fra 10×10 mm til 3000×1500 mm. Det er emnets udformning, materiale og tykkelse, der afgør den mest hensigtsmæssige bearbejdningsmetode.

I vores revolverstanser kan vi tilbyde diverse undersænkede huller, gevind, gæller og mange andre finurlige omformninger samt opkravninger med gevind til erstatning for svejsemøtrikker og blindnitter.

Vores Prima Power er udstyret med automatisk ilægning af råvareplader op til 4300x1530x6 mm og udtagning af samme størrelse færdigemner, som sorteres og stables. Vores stanser kan slå op til 1.000 huller i minuttet og endnu flere ved brug af clusterværktøj.

2 stk. CNC Revolverstansning

Primapower med vinkelsaks, børstebord
4300 x 1530 x 6,0 mm

Trumph med liftmaster
3680 x 1500 x 6,0 mm

Begge fuldautomatisk ilæg og stabling af emner