Et godt sted at arbejde

Arbejdsmiljøet hos NYTECH rummer plads til engagerede, arbejdende mennesker – uanset etnisk oprindelse og kulturelle forskelle. Desuden tager NYTECH socialt ansvar og ser på potentialet i det enkelte menneske, frem for eventuelle begrænsninger. Vi ønsker at fastholde og udbygge en kvalificeret medarbejderstab og at være en attraktiv arbejdsplads, der er kendetegnet ved stor medarbejdertilfredshed og trivsel.

Vi værdsætter flotte resultater på alle niveauer i vores organisation, og har et stærkt fokus på at skabe en god arbejdsplads.

Vi er bevidste om vores ansvar som en pålidelig arbejdsgiver, og tager vores medarbejderes ønsker alvorligt og reagerer så fleksibelt som muligt på forskellige livsfaser og ønsker.

Vi har en tro på at det er via samarbejde vi skaber de bedste resultater. Det stiller krav til dialog, vidensdeling, respekt og tolerance overfor forskelligheder i virksomheden.

Hos NYTECH ved vi, at medarbejdere, der oplever glæde og overskud, er engagerede og bidrager til at virksomhedens resultat bliver bedst muligt.

Sundhedsfremmende aktiviteter

Vi opfordrer til, og bakker vores medarbejdere op i at tage ansvar for egen sundhed og eget liv, og vi forsøger at skabe nogle rammer for at det er muligt.

Blandt andet kan vi nævne:

 • Vi tegner sundhedsforsikring på alle fastansatte medarbejdere efter 3 måneders ansættelse.
 • Vi har frugtordning.
 • Vi foretager løbende trivselsundersøgelser og følger op med indsatser hvor der er behov.
 • Vi opfordrer medarbejdere til at holde sig i form og leve sundt, bl.a. via sundhedsfremmende opslag i kantinen.
 • Vi bakker op om deltagelse i sundhedsfremmende aktiviteter.

Arbejdstider for medarbejdere hos Nytech

Salg & Administration:

Mødetiden koordineres i samspil med kollegaer, således nedenstående tidsrum altid er dækket ind:

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 7.00-16.00
Fredag kl. 07.00-14.00

Produktion:

DAGHOLD:

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 7.00-15.35
Fredag kl. 7.00-12.15
Pauser (alle dage) kl. 9.00-9.15 og (man-tors) 12.00-12.20

FORSKUDT TID AFTEN ELLER NAT (i perioder):

I perioder har vi ansatte, som arbejder på forskudt tid enten eftermiddag/aften eller aften/nat mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Pauser alle dage, 30 minutter pr. vagt.

Sådan søger du job hos os

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har vi ikke et ledigt job opslået lige nu, er du meget velkommen til at søge uopfordret.

 1. Send din ansøgning via e-mail til hls@nytech.dk, vedhæft dit CV.
 2. Vi gennemgår alle indkomne ansøgninger. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
 3. Når du sender os en ansøgning, beholder vi den i 6 måneder. Men du kan til hver en tid henvende dig og få din ansøgning slettet.
 4. Vi indkalder til samtaler via e-mail eller telefonopkald.
 5. Efter samtaler tages stilling til ansættelse. Vi kontakter den, vi ønsker at ansætte pr. telefon eller e-mail.
 6. Afslag sendes til de ansøgere, som ikke ansættes.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen opslåede stillinger.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Det siger medarbejderne

“Jeg favner rigtig mange opgaver i Nytech – som indkøber, ordrebehandler, lageransvarlig og kvalitetsansvarlig – og det er netop dét, som jeg godt kan lide ved mit job. Jeg er lidt med over det hele og følger en vare lige fra råvarerne bliver indkøbt og modtaget til den bliver produceret, faktureret og sendt til kunden.

Jeg trives godt med en dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver – og så synes jeg, at man fra ledelsens side er meget lydhør overfor nye idéer og forbedringsforslag. Det giver god fremdrift – til gavn for både kunder og os selv.

Jeg sætter stor pris på mine kolleger og vi har alle sammen en høj arbejdsmoral og en god ansvarsfølelse – hvor kunden altid er i centrum – og så er det jo altid sjovere når det går godt for i den tid jeg har været hos Nytech har vi haft god fremgang.”

Birgitte Bindslev Christensen har været ansat hos Nytech A/S siden 1. oktober 2014

“Før jeg kom i lære hos Nytech var jeg ansat ved ingeniørtropperne på Skive Kaserne, men efter 8 år i Forsvaret, ønskede jeg mig en civil uddannelse – og var så heldig at få en læreplads hos Nytech.

Jeg er rigtig glad for at være ansat i en underleverandørvirksomhed, fordi produktionen er meget alsidig. Vi har mange forskellige kunder, som vi løser opgaver for, og det betyder, at der aldrig er to dage, der er ens. Vi har mange processer i produktionen, og der er faktisk ikke dét, som jeg ikke har lavet. Det giver et alsidigt job, som har givet mig styrkede kompetencer og et stort indblik i et produktions flow.

Hvis man kan lide en travl hverdag med mange spændende udfordringer – og med store frihedsgrader – så er Nytech et rigtigt godt sted at være. Det er det i hvert tilfælde for mig!”

Niels Kristian Groth er udlært som klejnsmed hos Nytech A/S.

Kasper Jensen kom i lære som klejnsmed hos Nytech 5. januar 1998 og har været ansat siden, kun lige afbrudt af sin værnepligt. I 2002 avancerede han til afdelingsleder, og i dag er han værkførerassistent, og har et tæt samarbejde med værkfører Thommas Gram Christensen.