En stærk samarbejdspartner til energibranchen

Som dedikeret leverandør til energibranchen er vi klar til at udvikle særligt krævende emner, f.eks. med skærpede krav til materialer eller vedligeholdelsesfrie løsninger. Vi har blandt andet produceret komponenter til biogas- og brintanlæg, vindmølle komponenter, varmepumpe komponenter, og en lang række kabinetter, konsoller, kedler og tanke.

Vi har de nødvendige kompetencer, uanset om opgaven lyder på fremstilling af en specialkomponent med ekstraordinære krav til præcision og kvalitet, opsvejsning af en stålkonstruktion eller mindre serieproduktioner af komponenter.

Indenfor energi og miljø er der strenge krav til leveringssikkerhed, leveringstid og særligt også til en lang levetid på produkterne. Vi ved, hvad der skal til. Og vi har indgående kendskab til både materialevalg og produktion af de særligt krævende emner.

Som leverandør til energibranchen har vi gennem en årrække samarbejdet tæt med en lang række kunder, som har højt fokus på vedvarende energi. Derfor ved vi også, hvad der rører sig i branchen, og vores produktion har den kapacitet og fleksibilitet, der skal til for at producere special komponenter til en branche i stærk udvikling.

Energi og Miljø - Kabinetter og konsoller

Udforsk galleriet

Energi og Miljø - Kedler og tanke

Udforsk galleriet

Energi og Miljø - Komponenter til biogasanlæg

Udforsk galleriet

Energi og Miljø - Komponenter til brintanlæg

Udforsk galleriet

Energi og Miljø - Varmepumpe komponenter

Udforsk galleriet

Energi og Miljø - Vindmølle komponenter

Udforsk galleriet