En stærk samarbejdspartner til elektronikindustrien

Elektronikindustrien stiller store krav til dokumentation, sporbarhed, ensartet kvalitet og leveringssikkerhed. Samtidig er effektivisering et centralt nøgleord for industrien. Elektronikindustrien er nemlig en af de hurtigst voksende industrier verden over, og særligt kendetegnet ved stærk specialisering. Netop derfor er Nytech en stærk samarbejdspartner til elektronikindustrien – vi har kapaciteten og fleksibiliteten til at producere de særlige emner, der skal til, for at følge med et hurtigt udviklende marked, og med en utrolig ensartet kvalitet.

Vi har de fleste processer in-house, men da mange komponenter til elektronikindustrien kræver forskellige overfladebehandlinger, samarbejder vi med erfarne underleverandører til en del af disse processer.

Uanset om opgaven lyder på udvikling af en prototype eller en løbende serieproduktion, står vi klar til at påtage os opgaven.

Nedenfor finder du inspiration fra nogle af vores tidligere opgaver udført til elektronikindustrien, herunder montageplader, kabinetter og skærmkonsoller.

Elektronik - Kabinetter

Udforsk galleriet

Elektronik - Montageplader

Udforsk galleriet

Elektronik - Skærmkonsoller

Udforsk galleriet